Zamów telefonicznie, zapytaj: +48 576 142 509

Darmowa dostawa od 200 zł

Dostawa w 24h! (dni robocze)

Bisabol

Bisabolol

Bisabolol to substancja pozyskiwana z koszyczków rumianku lekarskiego. Ma silne działanie przeciwzapalne, stąd bisabolol chętnie wykorzystuje się w kosmetykach dla alergików oraz dla cer problematycznych, ze względu na właściwości antybakteryjne…. Czytaj więcej

Kofeina

Caffeine (Kofeina)

Kofeina zawarta w tak popularnej kawie, to świetny składnik kosmetyczny. Jej energetyzujące właściwości pobudzają krążenie w naczyniach krwionośnych, dzięki czemu sprawdza się doskonale w kremach przeciw sińcom i opuchliźnie pod… Czytaj więcej

Ekstrakt z Guarany

Ekstrakt z Guarany

Ekstrakt z guarany znany jest ze swego pobudzającego działania ludom Amazonii od stuleci. Podnosi sprawność fizyczną i zwiększa koncentrację psychiczną, ponieważ guarana zawiera aż czterokrotnie więcej kofeiny, niż ziarna kawowca…. Czytaj więcej

Olejek lawendowy

Lavender Oil (Olejek lawendowy)

Olejek lawendowy pozyskuje się z kwiatów lawendy wąskolistnej, rośliny z basenu Morza Śródziemnomorskiego i Czarnego, uprawianej głównie na terenie południowej Francji. Swoja popularność zawdzięcza pięknemu, odprężającemu zapachowi, który z powodzeniem… Czytaj więcej

Pantenol

Panthenol, Deksapantenol (Pantenol)

Pantenol to jeden z naturalnych budulców witaminy B5, która tworzy włosy, skórę i paznokcie. Pantenol bierze także udział w procesach regeneracji tkanek i jest niezbędny do ich wzrostu. Tę substancję… Czytaj więcej

Pirokton olaminy (Piroctone Olamine)

Piroctone Olamine (Pirokton olaminy )

Pirokton olaminy należy do najczęściej stosowanych substancji aktywnych w kosmetykach o działaniu przeciwłupieżowym i przeciwgrzybiczym. Poznaj go bliżej, zanim zdecydujesz się na zakup produktu z tym składnikiem i stosuj go… Czytaj więcej

Olej kokosowy

Coconut Oil (Olej kokosowy)

Olej kokosowy to substancja w pełni naturalna, która ostatnimi czasy została bardzo spopularyzowana przez trend na zdrowe jedzenie i naturalne kosmetyki. Zupełnie zasłużenie, ponieważ olej kokosowy odznacza się wieloma korzystnymi… Czytaj więcej

Siarczek selenu

Siarczek selenu

Siarczek selenu to substancja, której nazwa kojarzy się z laboratorium chemika – i słusznie. Jest to przede wszystkim uznany składnik wykorzystywany w kosmetykach. Siarczek selenu bywa pomocny przy problemach skóry… Czytaj więcej

Glinka biała

Kaolin (glinka biała)

Glinka biała to najłagodniejsza spośród wszystkich rodzajów glinek, stosowanych w kosmetyce. Składnik ten wykorzystywany jest zarówno w kosmetykach do makijażu (np. pudrach), jak i w produktach do pielęgnacji. Dowiedz się… Czytaj więcej

Witamina E

Tocopheryl Acetate (Witamina E)

Witamina E w kosmetykach najczęściej stosowana jest w postaci octanu tokeferolu. Składnik ten znajduje się w wielu preparatach kosmetycznych, przeznaczonych do twarzy i ciała, ale także włosów, czy nawet paznokci…. Czytaj więcej

Pirytonian cynku na łupiez pstry

Pirytonian cynku (Zincum pyrithionum)

Pirytonian cynku to substancja, której nazwa brzmi tajemniczo, zwłaszcza dla osób, które nie posiadają rozległej wiedzy z zakresu chemii czy kosmetologii. Okazuje się, że substancja ta jest niezwykle przydatna w… Czytaj więcej

Darmowa dostawa

od 200 zł!

Szybka wysyłka

w ciągu 24h

Gwarancja jakości

od polskiego producenta

Możliwość rejestracji konta

z historią zamówień pod ręką

    0
    Koszyk
    Twój koszyk jest pusty :-(Powrót do sklepu
      Obliczanie wysyłki
      Zastosuj kupon